Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно!

вторник, 15 марта 2011 г.

Как создать логотип для блога


Бесплатные дизайны логотипов

5 комментариев:

  1. Доброго дня, шановні колеги!
    Оскільки ваш блог бере участь у конкурсі, прийміть, будь ласка, коментарі від одного з експертів першого національного конкурсу блогів програми Бібліоміст.

    У вас непоганий блог, є витриманість стилю і як то кажуть, менше слів, більше наочних прикладів- презентацій. Одразу видно, чим займається центр.

    1. Хотілося б збільшити шрифт у правому меню (якщо можна) та додати десь на видному місці інформацію про центр: години роботи, розклад занять на найближчий місяць. Хто може приходити в цей центр, а хто ні, тощо.

    2. Питання про Фотошоп та інше програмне забезпечення для роботи з графічними матеріалами. Ви самостійно придбали ліцензійний Фотошоп, чи це ПЗ було в комплекті з комп'ютерами від Бібліомоста для РТЦ? Просто у вас багато презентацій з цієї теми. З цікавістю подивилася деякі уроки, бо сама часом багато в ньому працюю.

    3. Ну і насамкінець, непогано було б ставити джерело ваших презентацій, з якого ресурсу ви їх позичаєте.

    4. Зверныть увагу на налаштування коментарів. Десь з 5 разу мені пощастило відправити вам коментар -(

    З найкращими побажаннями,

    Експерт конкурсу блогів програми Бібліоміст

    ОтветитьУдалить
  2. Такие посты только прибавляют популярности.

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...