Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно!

вторник, 6 марта 2012 г.

Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді. 2011-2012

Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України» спільно з Центром європейської інформації та Регіональним тренінговим центром Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Грушевського, в рамках проекту товариства «Український Народний дім в Чернівцях» «Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді. 2011 - 2012» в листопаді 2011 – січні 2012 року провели в Одеській області I-й тур конкурсу пошукових і творчих робіт для шкільної молоді.

В конкурсі взяли участь понад 50 школярів – представників 19 шкіл, ліцеїв та гімназій м. Одеси, які представили на розгляд конкурсної комісії 50 робіт (рефератів, есе, презентацій, малюнків, віршів), присвячених вкладу вихідців з країн Європи в історію України, її регіонів та окремих міст, а також внеску українців в розвиток європейської та світової культури.

З представлених робіт конкурсною комісією було відібрав двадцять дві для участь у II-му турі. У рамках II-го туру, який відбувся 17 лютого, автори робіт-переможців провели їх презентації, за результатами яких були визначені та нагороджені переможці конкурсу.

Про те, як проходив конкурс, можна дізнатись із фільму, який представлений нижче.



Текст оригинала

3 комментария:

  1. ИВАНОВ ИВАН ИВАНОВИЧ6 марта 2012 г. в 19:48

    ВСЕГДА НА ВЫСОТЕ!!!

    ОтветитьУдалить
  2. СУПЕР!!! Какие современные европейские школьники!!!

    ОтветитьУдалить
  3. ОЛЯ, ты - лучшая!!!

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...