Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно!

понедельник, 5 февраля 2024 г.

Добірка електронних бібліотек та сервісів, де можна прочитати, завантажити або прослухати книги українською мовою



 

Ділимося добіркою електронних бібліотек та сервісів, де можна прочитати, завантажити, або прослухати книги українською мовою. 






E-bookua https://e-bookua.org.ua/

Тут представлена велика колекція книг, є окремий розділ з аудіокнигами української та зарубіжної літератури. Також можна скачати шкільні підручники та енциклопедії.


JavaLibre https://javalibre.com.ua/

На цьому ресурсі зібрана як українська так і світова література. На сайті також є блог з дописами на книжкову тематику, цікавими жанровими добірками та корисними порадами.


Ізборник http://litopys.org.ua/

За цією адресою розташована електронна бібліотека давньої української літератури що містить літописи; книги з мовознавства та історії, політології та літературознавства; давню українську літературу; твори Т. Г. Шевченка; граматики та лексикони; історичні мапи.


Електронна бібліотека «Україніка»

http://irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/ua/elib.exe?C21COM=F...

Тут зібрана інформація про Україну, її історію, економіку, культуру, документальну спадщину українського народу. Є художня література, фольклор, наукова література з різних галузей знання та багато іншого.


Libruk https://libruk.com.ua/

На цьому сайті зібрано різножанрові твори українських письменників-класиків та сучасних авторів. Також існує можливість завантажити на Libruk власні літературні творіння, що без сумніву сподобається молодим українським авторам.


УкрЛіб https://www.ukrlib.com.ua/

Тут ви знайдете твори як українських класиків, так і сучасних авторів. Колекція україномовних книжок, які можна знайти у цій бібліотеці, дійсно вражає. Книги можна скачати у всіх основних найбільш популярних форматах на вибір.


Knigogo https://knigogo.com.ua/

На сайті зібрана популярна класична художня література українською мовою, а також сучасні твори відомих письменників нашої країни та світу. Ви зможете скачати безкоштовно та повністю ці книги у форматах fb2, rtf, epub, txt для iPad, iPhone, Android і Kindle.


Sound-books.net

Тут розташовані україномовні аудіокниги на різні жанри та смаки, твори українських та іноземних авторів.

 

 Інформація з сайту Харківська державна наукова бібліотека ім В.Г. Короленка

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...