Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно!

среда, 21 августа 2024 г.

Як знайти роботу в Україні: ці сайти та платформи допоможуть вам із пошуком

 

Реакція «Одеського життя» зібрала список платформ, які допоможуть знайти вакансії в Україні та за її межами.


Happy Monday (happymonday.ua)

Це платформа для розвитку кар’єри, яка пропонує зручний пошук роботи відповідно до потреб і навичок людини. Є компанії, які допомогають переселенцям.


Grc.ua (grc.ua)

Платформа, що спеціалізується на висококваліфікованих фахівцях і пропонує вакансії від початкових до керівних посад. Сайт також надає корисні інструменти для професійного розвитку.


Jobs.ua (jobs.ua)

Ресурс з тисячами пропозицій від відомих українських роботодавців. Тут можна знайти тренінги, курси та корисні поради, термінові вакансії.


Jooble (ua.jooble.org)

Глобальна пошукова система для роботи, що збирає вакансії з різних сайтів. В Україні Jooble пропонує тисячі вакансій, включаючи дистанційну роботу та гнучкий графік.


Rabota.ua

Одна з найстаріших і найпопулярніших платформ для пошуку роботи в Україні. Сайт пропонує широкий вибір вакансій у різних галузях, а також можливість створити та публікувати резюме.


Work.ua

Один з найпопулярніших сайтів для пошуку роботи в Україні з понад 100 тисячами вакансій. Платформа дозволяє шукати роботу за категоріями, містами, а також пропонує варіанти дистанційної роботи, а також вакансії для ветеранів та людей з інвалідністю.


Jobs for Ukraine (jobs4ukr.com)

Платформа, створена для допомоги українцям, особливо переселенцям, у пошуку роботи як в Україні, так і за кордоном. Тут можна знайти вакансії та корисні поради щодо працевлаштування.


LinkedIn (ua.linkedin.com)

Хоча це глобальна платформа, вона популярна в Україні для пошуку роботи. На сайті дозволяє не лише знайти вакансії, але й розширювати професійну мережу, що може підвищити шанси на успішне працевлаштування.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...