Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно! Учиться никогда не поздно!

воскресенье, 10 марта 2019 г.

Що таке хештеги і як їх правильно використовувати?



В соціальних мережах до повідомлення (посту) додають спеціальні ключові слова (теги). З їх допомогою можна швидко знайти всі пости за певною тематикою.
Хоча хештеги використовуються вже давно, але багато хто не знає і не вміє ними правильно користуватися.





Що таке хештег і для чого він потрібен?
Хештег – це тег, який допомагає насамперед позначити пост ключовим словом. За допомогою таких тегів можна знайти всі записи про певному питанні.
Вперше хештеги стали використовувати в Twitter, але дуже швидко вони стали популярними і в інших соціальних мережах, таких як: Instagram, Facebook, Pinterest та ін.

Як правильно поставити хештег?
Щоб зробити звичайне слово хештегом, досить додати перед ним грати без пробілу: #слово. Слова пишуть підряд #мійхештег або з нижніми підкреслюваннями #мій_хештег.
Здається, просто. Але є нюанси, які слід враховувати:
  • якщо хочете зробити хештегом кілька слів, їх потрібно з’єднати нижнім підкресленням (#мій_хештег) або написати разом (#мійхештег), тому що сітка поширюється тільки на одне слово;
  • другий хештег додається через пробіл: #перший #другий;
  • писати хештег можна на будь-якій мові, але не можна використовувати тільки цифри (#777) або додавати пробіли (#мій хештег).
  • хештег не може бути однією буквою (#).

Як правильно додавати хештеги для підписок українською?
Хештег можна розмістити у будь-якому місці запису: на початку, в кінці, в середині тексту. Зазвичай додають в кінці повідомлення.
Додавайте хештеги, які несуть певний сенс – ключові слова або фрази, які відображають суть послання.
Не пишіть довгі хештеги – максимум 10-15 символів.
Не додавайте занадто багато хештегів до одного посту, щоб повідомлення було читабельним.
Не потрібно писати весь пост з допомогою хештегів: #ячитаю #статтюпро #хештеги.
Для україномовних користувачів використовуйте хештеги російською: не #seo, а #сео – тоді ваш пост побачать цільова аудиторія, а не іноземці.

Навіщо і для чого потрібен хештег?
Коли до слова додається #, воно автоматично стає гіперпосилання. Якщо клікнути по ньому, ви потрапите в пошуку та знайдете всі пости, в яких зустрічається цей хештег.
Швидкий пошук за ключовими словами – це основне призначення хештегів. Клікнувши по слову з гратами, ви переміщаєтеся в пошук і бачите список всіх постів, в яких прописаний цей хештег. Так ви зможете швидко знайти потрібну інформацію, що цікавить вас.
Виділяти головну думку послання – коли ви правильно використовуєте
Групувати інформацію за темами – додавайте до посту певні ключові слова у вигляді хештегу, щоб розділити їх за темами: #бібліотеки #книги 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...